Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Portal RTCG ]

21. 09. 2020. 13:52 >> 21:50

NA KARABURŠKOM

Tokom gašenja požara povrijeđeni vatrogasci

Veliki požar koji je, danas nešto poslije 11 sati, izbio u magacinu robne kuće “Dadi” na Karabuškom polju stavljen je pod kontrolu, saopštio je načelnik Službe zaštite i spašavanja Goran Janković.

Vatrogasci su nakon višesatne borbe sa vatrom uspjeli da požar stave pod kontrolu i više nema opasnosti od širenja.

“Požar ne prijeti da se proširi, što je najbitnije. U pitanju je visoko zapaljivi materijal, pa je gašenje trajalo duže. Vatrogasci su i dalje na terenu”, dodao je Janković.

Dva vatrogasaca povrijeđena su dok su gasili požar.

Portalu RTCG saopšteno je da je požar prijavljen Službi zaštite i spašavanja u 11:47 sati, a da su vatrogasci na licu mjesta bili u 11:50.

"U akciji gašenja požara mobilisana osam vozila sa 25 vatrogasaca. Akciju gašenja otežava velika zadimljenost zbog koje je dvojici pripadnika Službe ukazana hitna medicinska pomoć. Pripadnici Službe zaštite i spašavanja ulažu maksimalne napore kako bi se spriječilo širenje požara koji prijeti da ugrozi čitav objekat robne kuće", saopšteno je iz Službe zaštite. 

Zaposleni u robnoj kući su evakuisani.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније