Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

21. 09. 2020. 21:13 >> 21:27

MAGOVČEVIĆ REAGOVAO

"Nijesam slao poruke Klikovac"

Nastavnik razredne nastave u Osnovnoj školi "Branko Božović“ u Podgorici Mitar Magovčević demantovao je tvrdnje sudije Upravnog suda Srđana Klikovca u kojima navodi da je Magovčević u vajber grupi slao poruke njegovoj supruzi, direktorici škole, Gordani Klikovac.

"Prošle večeri obratio se sudija Klikovac, inače muž Gordane Klikovac, tvrdeći da sam ja na viber grupi poslao poruke njegovoj supruzi u grupi, pominjući 'Posljednju igru leptira' i slično? Mogu da potvrdim da ja nikakve poruke nijesam slao njegovoj supruzi,ni lično ni privatno i sa njom nijesam u bilo kakvoj viber grupi prisutan osim na viber grupi koju je ona formirala za školu na predlog Ministarstva prosvete, kao i sve škole", navodi Magovčević.

Magovčević navodi da se u toj viber grupi nalazi 55 nastavnika koji mogu potvrditi da takvih komentara nije bilo, nego samo, kako kaže, teme striktno vezane za nastavu i školu.

"Što se tiče navoda sudije Klikovca da sam iznosio netačne podatke vezano za dokumentaciju njegove supruge, mogu reći da sam se ja samo koristio zvaničnim podacima Agencije za razvoj i vrednovanje visokog obrazovanja BiH, gdje jasno piše da taj fakultet nije u Registru akreditovanih fakulteta. Takođe sam koristio i podatke sa oglasne table škole koji su pokazivali moju radnu ugroženost", dodaje Magovčević.

Magovčević ističe da nijesu istinite tvrdnje Klikovca da je "u njegovom bahatom nastupu i pozivu" koristio riječ "mrš", već na navode njegove "znaš ti ko sam ja", rekao sam "ne zanima me" i prekinuo vezu.

"Ta riječ nije moj vokabular i sigurno da koristim takve riječi nastavio bih takav zajednički dialog kakav je sudija Klikovac želio, a ja sam ga prekidom veze za to zadovoljstvo uskratio", tvrdi Magovčević.

Druge navode, kako kaže, ne bi komentarisao - "o junaštvu, nekim novim izlivima prijetnji koje se mogu prepoznati u tekstu".

"Mogu na kraju napisati da ovom objavom sudija Klikovac pokušava naći alibi za ono što je učinio, dajući sebi za pravo da dijeli pravdu po svom nahođenju i osuđuje stranke koje su stale u moju zaštitu. Po ovom pitanju neću se više na ovaj način obraćati i odgovarati na bilo kakve njegove navode", zaključio je Magovčević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније