Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

22. 09. 2020. 19:24 >> 19:24
7

BOŽOVIĆ SAOPŠTIO

Srbija otvara konzulat u Beranama

Konzulat Republike Srbije biće otvoren u Beranama, najavio je ambasador te zemlje u Crnoj Gori Vladimir Božović, prenosi Radio Berane.

 

Božović se tokom prve radne posjete Beranama sastao s čelnicima te opštine, a jedna od najvažnjih tema bilo je upravo otvaranje konzulata.

Ministarstvu spoljnih poslova Srbije intenzivno radi na onome što je potrebno za otvaranje još jednog Generalnog konzulata u Crnoj Gori. Mislimo da grad Berane po onome kako se ovdje gleda na Srbiju to zaslužuje, kazao je Božović.

Berane, prema njegovim riječima, predstavlja najbolje vezivno tkivo između Crne Gore i Srbije. Kako je najavljeno, Srbija će finansirati rekonstrukciju velikog gradskog parka kod Lima čije je idejno rješenje već u pripremi.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније