Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

23. 09. 2020. 10:25 >> 10:37

VRAĆENA VJERA U DOBRO

Za dan prikupljen novac za liječenje dječaka

Za samo jedan dan prikupljena su sredstva u iznosu od 4646,40 eura za liječenje dvogodišnjeg dječaka, Dragana Maslaka, koji pati od cerebralne paralize, saopštili su iz Fondacije ''Budi human''. Zahvaljuju svima koji su Draganu dali šansu za ljepše djetinjstvo i pozivaju da i ubuduće budu dio borbe za zdrave i srećne mališane.

Dragan ima dvije godine i pati od cerebralne paralize, zbog čega ne hoda, ne puzi, a čak i okretanje predstavlja napor. Kako bi se stanje promijenilo, a dječak dobio šansu za napredak, potrebne su mu stalne fizikalne terapije.

''Zato će prikupljena sredstva biti početak njegovog ljepšeg djetinjstva i puta ka boljem životu'', kazali su iz Fondacije ''Budi human''.

Empatija i briga za druge, kako kažu, još jednom je na vrhuncu zadatka.

''Sigurno smo da je pred Draganom lijepa budućnost i drago nam je da smo tome doprinjeli. Zato vam se od srca zahvaljujemo i pozivamo vas da nastavite da budete dio naše borbe za zdrave i srećne mališane!'', poručuju u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније