Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

29. 09. 2020. 22:25   >>  22:25

UCG

Za specijalističke studije se prijavilo 888 kandidata

Za upis na specijalističke studije Univerziteta Crne Gore, za studijsku 2020/21. godinu, ukupno se prijavilo 888 kandidata, saopšteno je iz te ustanove.

"Upis kandidata koji su predali dokumentaciju na 19 fakulteta, odnosno 81 studijski program, vrši se na konkurentskoj osnovi, u skladu sa prosječnom ocjenom ostvarenom na završenim osnovnim studijama (najmanje 180 ECTS kredita), nakon sprovedenog postupka rangiranja", navode iz UCG.

Upis kandidata, kako navode, izvršiće se zaključno sa 5. oktobrom 2020. godine, u skladu sa Pravilima studiranja na postdiplomskim studijama, koja su objavljena na zvaničnoj internet stranici Univerziteta Crne Gore.

Podsjećaju, kandidati sa završenim osnovnim studijama obima najmanje 180 ECTS kredita imaju pravo da se prijave i na budžetske master studije, po reformisanom akreditovnom programu 3+2, za koje će se prijave podnositi 1. i 2. oktobra.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније