Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

30. 09. 2020. 19:58   >>  19:58 1

UCG

Konkurs za doktorske studije u petak

Centar za doktorske studije Univerziteta Crne Gore (UCG) raspisaće u petak konkurs za studijsku 2020/21. godinu, kojim je na tim studijama predviđeno 100 mjesta na 13 organizacionih jedinica.

“Pravo prijave imaju kandidati koji su stekli diplomu akademskog naziva magistra iz odgovarajuće oblasti nauka i umjetnosti, odnosno akademsku diplomu regulisanih profesija, nakon stečenih najmanje 300 ECTS kredita”, kazali su iz UCG.

Konkursom će, kako se navodi, biti raspisano po pet mjesta na Biotehničkom, Građevinskom i Mašinskom fakultetu, dva na Metalurško-tehnološkom i deset na Pomorskom fakultetu Kotor.

“Kao i pet mjesta na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo, šest na Pravnom, dva na Filozofskom, deset na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje, 12 na Medicinskom, po 15 na Prirodno-matematičkom i Elektrotehničkom, osam na Filološkom”, kaže se u saopštenju.

Iz UCG su kazali da se od dokumentacije dostavlja ovjerena kopija diplome o stečenom akademskom nazivu magistra iz odgovarajuće oblasti nauka i umjetnosti, odnosno akademska diploma regulisanih profesija, nakon stečenih najmanje 300 ECTS kredita.

“Kao i uvjerenje o položenim ispitima na magistarskom studijskom programu, izvod iz matične knjige rođenih i dokaz o aktivnom znanju jednog svjetskog jezika”, dodaje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније