Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

01. 10. 2020. 06:32   >>  06:33

ZBOG STRADALIH SUGRAĐANA

Dan žalosti u Bijelom Polju

Odlukom predsjednika Opštine Bijelo Polje Petra Smolovića u tom gradu je danas Dan žalosti u zbog tragične smrti troje mladih sugrađana.

Kako se navodi u Odluci predsjednika, danas se neće održavati događaji sa zabavnim sadržajima, a fizička i pravna lica, koja obavljaju ugostiteljsku djelatnost, svoje poslovanje treba da prilagode Danu žalosti.

Smolović je, kako je objavljeno na sajtu Opštine, izrazio saučešće porodicama stradalih sugrađana i još jednom apelovao na mlade ljude da prilagode svoje ponašanje uslovima i stanju na putu.

„I da bezbjednom vožnjom, doprinesu kako svojoj, tako i bezbjednosti ostalih učesnika u saobraćaju“, dodaje se u saopštenju.

Bjelopoljka D.R. (18) preminula je u utorak od posljedica povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Zaton, dok su jutros oko jedan sat i 45 minuta, u mjestu Pašića Polje, poginuli njeni sugrađani E.M (37) i J.M. (31).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније