Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

02. 10. 2020. 12:52 >> 12:52
1

FINALNA FAZA RADOVA

Vrtić u Rožajama do kraja godine

Novi vrtioć u Rožajama u biće završen do kraja godine, saopštila je Uprava javnih radova. Za ovu investiciju je opredijeljeno milion i po eura iz Kapitalnog budžeta Vlade Crne Gore.

 

"Izgradnja vrtića u Rožajama nalazi se u završnoj fazi, tako da se očekuje da u naredna dva mjeseca budu završeni svi građevinaski radovi", navode iz Uprave.

U toku je, kako su kazali, postavljanje fasade, finalni radovi u unutrašnjosti, kao i uređenje terena.

"Izgradnju vrtića u Rožajama sa 1,5 miliona eura finansira Vlada Crne Gore iz Kapitalnog budžeta. Objekat je projektovan kao savremeno, funkcionalno zdanje površine 1,12 hiljada metara kvadratnih, za oko 100 mališana", navode iz Uprave.

Vrtić će imati devet prostorija namijenjenih za dnevni boravak djece, od kojih četiri za jaslice, prostorije za vaspitače, kuhinju, administrativni blok, multifunkcionalni prostor sa garderoberima, višenamjensku salu i ostale prateće sadržaje.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније