Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina ]

02. 10. 2020. 20:15   >>  20:17

UCG

Za budžetske master studije prijavilo se 827 kandidata

Za upis studenata u prvu godinu budžetskih master akademskih i primijenjenih studija Univerziteta Crne Gore (UCG), za studijsku 2020/21. godinu, prijavilo se 827 kandidata.


Iz UCG-a su kazali da su od 827 prijava, 784 potvrđene, 28 čekaju na verifikaciju, 11 su odbijene, a četiri vraćene na doradu.

“Za upis na master studijske programe kandidati su dužni da polože prijemni ispit za sve studijske programe master studija koji su oglašeni konkursom, a koji je utvrđen Zakonom o visokom obrazovanju, Statutom UCG-a i Pravilnikom o uslovima, kriterijumima i postupku upisa”, pojasnili su iz UCG-a.

Kandidati sa potvrđenim prijavama će polagati prijemne ispite 5. i 6. oktobra, u skladu sa rasporedom organizacionih jedinica koje same utvrđuju način polaganja, sadržinu i strukturu prijemnog ispita.

Rasporedi će, kako se navodi, biti istaknuti na internet stranicama u okviru zvaničnog sajta www.ucg.ac.me.

“Prema rasporedu organizacionih jedinica, upis kandidata i izdavanje uvjerenja izvršiće se zaključno sa 10. oktobrom”, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније