Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: O.Z.

03. 10. 2020. 18:24 >> 18:24

NUHODŽIĆ

Iskustvo penzionisanih službenika od dragocjenog značaja

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić kazao je da je ponosan na saradnju sa Udruženjem penzionisanih službenika koja je, kako je istakao, bila zasnovana na iskrenom prijateljstvu i uvažavanju.

"Vaše znanje, iskustvo i energija su nam bili od dragocjenog značaja, posebno za mlade pripadnike bezbjednosnih struktura. Vjerujem da će organizacija penzionera i ubuduće ostvarivati intenzivnu komunikaciju sa službama bezbjednosti, kao i da će se adekvatno vrednovati napori svih vas koji ste svoj život posvetili jačanju ugleda i integriteta ove odgovorne i zahtjevne profesije“, saopštio je Nuhodžić na sastanku sa predstavnicima Udruženja penzionisanih službenika MUP-a, Uprave policije, Agencije za nacionalnu bezbjednost i Policijske akademije.

Kako je saopšteno iz MUP-a, predstavnici Udruženja zahvalili su Nuhodžiću na kontinuiranoj podršci i dodijelili mu zahvalnicu - priznanje Udruženja za doprinos u radu.

"Uvijek smo mogli računati na Ministarstvo unutrašnjih poslova, a Vi lično ste na pravi način znali da prepoznate naše potrebe. Očekujemo da će i naredni period biti potpora nastojanjima Crne Gore da nastavi sa unapređenjem kapaciteta bezbjednosnih institucija", poručili su predstavnici Udruženja penzionisanih službenika.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније