Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina ]

06. 10. 2020. 16:30   >>  16:30

POVEĆANA MUTNOĆA

Voda u Beranama se ne preporučuje za piće

Voda iz gradskog vodovoda Berane, zbog povećane mutnoće, ne preporučuje se za piće, već samo za tehničku upotrebu, kazali su iz beranskog Vodovoda.

“Prema poslednjim mjerenjima stručnih službi “Vodovod i kanalizacija” Berane, došlo je do povećanja mutnoće vode iz gradskog vodovoda, te se preporučuje da se voda sa Merića vrela ne koristi za piće već isključivo za tehničku upotrebu”, kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, ekipe Vodovoda su 24 sata na terenu i prate stanje vode, tako da će javnost blagovremeno biti obaviještena o promjenama.

“Podsjetimo, obilne kišne padavine sinoć prvo su dovele do blažeg zamućenja i voda se do sada mogla prokuvavati, ali se sada ni to ne preporučuje”, rekli preduzeća Vodovod i kanalizacija Berane.

Kako su u objasnili, izvorište gradskog vodovoda Merića vrelo nalazi se u podnožju Bjelasice, pa su zamućenja poslije obilnih kišnih padavina česta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније