Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ TVCG ]

13. 10. 2020. 19:41 >> 19:42
9

OŠ "JUGOSLAVIJA"

Učiteljica suspendovana do okončanja postupka

Učiteljica OŠ "Jugoslavija" iz Bara, Rada Višnjić, privremeno je suspendovana sa posla do okončanja postupka koji se protiv nje vodi, saopštila je direktorica te škole Biljana Vukmanović.

"Nakon saznanja o dešavanjima istog dana, 06.10.2020. godine protiv zaposlene Rade Višnjić, shodno zakonskim odredbama, pokrenut je postupak utvrđivanja odgovornosti a potom doneseno rješenje o privremenoj suspenziji do okončanja postupka, počev od 08.10.2020. godine", piše u saopštenju.

Vukmanović je istakla da zbog regularnosti postupka, kao i prethodnog puta kada je vođen isti, u predstojećem periodu neće davati izjave za medije.

Učiteljica Višnjić pozvala je putem Vibera učenike na moleban. U poruci koja je objavljena u viber grupi ih obavještava da će moleban biti održana u Hramu Sv. Jovana Vladimira u 18 časova, te da bi trebalo da se pomole za dobro učenje i srećan početak škole.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније