Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

15. 10. 2020. 10:53 >> 10:54
1

BUDI HUMAN

Malenoj Jovani potrebna pomoć za liječenje

Jovana Dedić nova je korisnica Fondacije "Budi human". Jovani je dijagnostikovana cerebralna paraliza koja je prouzrokovala probleme sa motorikom i govorom. Za pomoć Jovani upišimo 32 i pošaljimo SMS na 14543.

"Igralište, more i drugari. Tako izgleda savršen dan ove divne djevojčice. Upoznajemo vas sa Jovanom Dedić, novom korisnicom naše Fondacije. Jovana ima četiri i po godine i umjesto dječije bezbrižnosti, sa sobom nosi teret zdravstvenih tegoba", kazali su iz fondacije Budi human.

Jovani je, kako su kazali, dijagnostikovana cerebralna paraliza koja je, dodaju, prouzrokovala probleme sa motorikom i govorom.

"Veselog duha, društvena, uporna i inteligentna, trudi se da prati svoje vršnjake, ali je njeno stanje u tome spriječava. Trenutno uspjeva da puzi i pridiže se uz određeni oslonac. Da bi ostvarila napredak, potrebna joj je operacija fibrotomija po Ulzibatu, u Ćupriji (Srbija)", navodi se u saopštenju.

Kako dodaju iz fondacije "Budi human" potrebna sredstva za operaciju porodica ne može da obezbijedi sama. Zato im je, kažu, potrebna pomoć.

"Mi čvrsto vrjerujemo da je svaki problem koji vam život donese, zapravo izazov iz kojeg izađete jači, bolji, svjesniji koliko možete i koliko vrijedite. Zato znamo da će i Jovana iz svog izazova izaći kao pobjednik", kazali su.

Za pomoć Jovani pošaljimo donatorsku poruku sadržine 32 na broj 14543. Jovani možemo pomoći i uplatom na žiro račun 520 – 41915 – 42 ili devizni račun 520042000001511078

IBAN broj: ME25520042000001511078

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније