Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavio: O.Z.

15. 10. 2020. 21:18 >> 22:22

OBILNA KIŠA

U Baru poplavljene kuće i saobraćajnice

Jako nevrijeme zahvatilo je Bar večeras, a obilne padavine izazvale su poplave u više djelova grada.

O količini padavina svjedoče fotografije poplavljenih saobraćajnica.

Rijeka Željeznica se izlila, a Služba zaštite i spašavanja intervenisala je na više lokacija.

Za nepuna dva i po sata, prema riječima Danice Vujačić, dežurne u Hidrometeorološkoj stanici Bar, palo je 86 litara kiše po metru kvadratnom, a vjetar dostiže brzinu od 17 metara u sekundi, javlja reporterka TVCG iz Bara.

Nekoliko objekata u naselju Bjeliši je poplavljeno. Pripadnici Službe zaštite i spašavanja su iz porodične kuće R.Ć. u blizini pruge, spasili dvoje djece i njihove babu i djeda. Nivo vode je u prizemnom dijelu tog objekta dostizao metar. Porodica je na bezbjednom, smješteni su kod komšija.

Kako nam je saopštio dežurni u Službi zaštite i spašavanja, bujica je oštetila most na Željeznici, kao i ugostiteljski objekat u neposrednoj blizini, na ušću u more.

Dionicom od hotela MD prema Šušanju je nemoguće saobraćati, u slučaju nužnosti preporučuje se korišćenje alternativnih puteva kroz naselje.

Na magistralnom putu Bar –Sutomore teče bujica,a ima i odrona.

Meteorolozi su ranije upozorili da će večeras doći do pojave obilnih pljuskova sa grmljavinom, koji će ponegdje biti praćeni olujnim vjetrom.

Od sjutra se očekuje poboljšanje vremenskih uslova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније