Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

16. 10. 2020. 20:09   >>  20:09 39

PREDALI INICIJATIVU

Cetinjani traže spomenik Krstu Zrnovom

Grupa građana predala je predsjednici Skupštine Cetinja Maji Ćetković inicijativu za podizanje spomenika Krstu Zrnovom Popoviću.

Inicijativu je, kako je saopšteno, potpisalo 638 građana Cetinja, koji traže da se, kako navode, jednoj od najznačajnijih ličnosti naše prošlosti, podigne dostojanstven spomenik u Grahovskoj ulici.

Zahtijevaju da se bez odgađanja realizuje ova inicijativa, kako bi se sadašnje i buduće generacije na primjerima takvih istorijskih ličnosti, kako navode, učile ljubavi i odanosti državi Crnoj Gori.

Predsjednica Skupštine Opštine Maja Ćetković kazala je da je za utorak zakazana sjednica Savjeta za davanje naziva naselja, ulica, trgova i podizanje spomen-obilježja, na kojoj će se izjasniti o inicijativi.

Пратите нас на

Коментари39

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније