Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

17. 10. 2020. 21:13 >> 21:14
11

KRIVOKAPIĆ PORUČIO

"Mještani Sinjajevine danas su čuvari CG suvereniteta"

Čuvari Crne Gora i njenog suvereniteta danas su mještani Sinjajevine, a ne bahati pojedinci iz odlazeće vlasti, koji lažnim parolama pravdaju svoje greške, saopštio je mandatar Zdravko Krivokapić.

"Vlast koja je uspjela da suprotstavi svoj narod vojsci tog istog naroda, morala je da ode! To crnogorska istorija ne pamti", naveo je Krivokapić u Twitter poruci.

Danas su se građanima i aktivisti okupili na Sinjajevini, kako bi izrazili protest zbog najavljene vojne vježbe koja je planirana na tom području od 19. do 23. oktobra.

Nema bojazni da će vojne vježbe koje bi trebalo tokom iduće sedmice da budu izvedene na prostoru Sinjajevine, ugroziti životnu sredinu, kategoričan je u razgovoru za Radio Crne Gore ministar odbrane Predgrag Bošković. Napominje da je riječ o politikantskim i neutemeljenim tvrdnjama. 

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније