Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

19. 10. 2020. 07:51 >> 07:52

OD DANAS

U pet opština onlajn nastava

U školama u Budvi, Kolašinu, Ulcinju, Cetinju i Žabljaku zbog pogoršanja epidemiloške situacije nastava će od danas naredne dvije sedmice biti organizovana onlajn.

Iz Ministarstva prosvjete kazali su da je kumulativna incidencija u tim opštinama prema najnovijem presjeku prešla 800 na 100 hiljada stanovnika.

Od prošle sedmice je zbog pogoršanja epidemiloške situacije onlajn nastava organizovana je u školama u Nikšiću i Pljevljima.

Na Žabljaku, gdje je stopa obolijevanja više od hiljadu na 100 hiljada stanovnika, od danas je zabranjen rad ugostiteljskih objekata, zabranjene su kućne posjete I izlazak iz kuće od 22 sata do pet sati ujutro.

Stopa obolijevanja u Budvi, Cetinju, Ulcinju i Kolašinu je preko 800 na 100 hiljada stanovnika i u njima će narednih 14 dana biti zatvoreni ugostiteljski objekti i zabranjene kućne posjete.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније