Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

23. 10. 2020. 07:20 >> 07:20
10

BOŠKOVIĆ SAOPŠTIO

Građani se javljaju i nude zemlju za poligon

Ministar odbrane Predrag Bošković saopštio je da se tom resoru javio veliki broj ljudi koji su ponudili svoja imanja za vojni poligon.

Podsjetimo, vojna vježba na Sinjajevini koja je trebalo da bude organizovana ovih dana odgođena je, jer nije bilo uslova za njeno održavanje.

Iz MO su pojasnili da Vojska Crne Gore (VCG) nije otkazala vježbu na Sinjajevini, niti će od nje odustati. 

"Svima njima država i svi mi pojedinačno dugujemo veliku zahvalnost za odanost i patriotizam iskazan prema državi Crnoj Gori. Za tim neće biti potrebe, jer je Vlada odredila poligon na Sinjajevini kao jedini koji zadovoljava sve standarde i siguran sam da i oni koji nas naslijede u ovim foteljama će, kad se oslobode mržnje koje imaju, shvatiti da je to jedino i najbolje rješenje za sve", kazao je Bošković za Antenu M.

Mediji su ranije objavili da je Nikšićanin Milan Mrvošević ponudio Vojsci Crne Gore 70.000 m2 svoje zemlje da bude vojni poligon.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније