Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Mina ]

26. 10. 2020. 09:56 >> 09:55
6

OD DANAS

Ponovo pregledi u KCCG

U Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) danas će početi svi ambulantni specijalistički, supspecijalistički i radiološki pregledi, prema zakazanim terminima, saopšteno je iz te ustanove.

Ambulantni pregledi u KCCG obustavljeni su od 25. septembra radi sprečavanja širenja koronavirusa.

Navodi se da će danas biti i uzimani uzorci za laboratorijske, genetske i imunološke analize.

Iz KCCG su kazali da će svi pacijenti koji u periodu od 21. septembra do 26 oktobra, zbog obustave rada, nijesu obavili specijalistički ili supspecijalsitički pregled, biti pozivani za dobijanje novog termina.

„Rad je organizovan uz poštovanje preporučenih epidemioloških mjera, koje obuhvataju obavezno nošenje zaštitne maske, dezinfekciju ruku i mjerenje tjelesne temperature pri ulasku u KCCG, uz takođe obaveznu fizičku distancu“, rekli su iz te zdravstvene ustanove.

Oni su apelovali na pacijente da se pridržavaju navedenih mjera a sve u cilju sprečavanja daljeg širenja kovid infekcije.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније