Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

24. 10. 2020. 10:19   >>  10:19

U ZAVODU ZA TRANSFUZIJU

Zaposleni iz Privredne komore dali krv

U Zavodu za transfuziju krvi dobrovoljni davaoci su jutros bili zaposleni u Privrednoj komori Crne Gore.

 

Kako ističu u saopštenju PK, u akciji, čiji je cilj da se obezbijedi dragocjena krv svima koji su u potrebi za njom, učestvovali su predstavnici rukovodstva i Stručne službe najstarije poslovne asocijacije.

"Privredna komora baštini vrijednosti društvene odgovornosti i svojim primjerom nastoji da motiviše građane da se u što većem broju uključe u davalaštvo krvi, humanu aktivnost koja doprinosi zdravlju ne samo primalaca, već i davalaca ove dragocjene tečnosti", kazao je generalni sekretar Pavle Radovanović.

Sidnikalna organizacija Privredne komore Crne Gore tradicionalno organizuje akcije dobrovoljnog davanja krvi, želeći da se na ovaj način pomogne onima kojima je to najpotrebnije.

"Smatramo da je značaj ovih akcija od posebne važnosti u vrijeme pandemije Covid 19, kada je brojnim hematološkim, onkološkim, kao i hirurškim pacijentima potrebna krv, ali i u tome što doprinose da
njene zalihe ostanu stabilne", izjavila je predsjednica Sindikalne organizacije Privredne komore Marija Milačić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније