Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

27. 10. 2020. 12:49 >> 13:35
4

ČESTITKA ĐUKANOVIĆA

Herceg Novi primjer uspješne državne politike

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović kazao je da je uz benefite od vanjskopolitičkih uspjeha države, završetkom započetih projekata i privlačenjem novih investicija, realno očekivati da Herceg Novi uspješno sanira posljedice pandemije kovida 19 i dinamizira svoj razvoj, na dobro svojih građana i cijele Crne Gore.

Đukanović je to kazao u čestitki povodom 28. oktobra – Dana Opštine Herceg Novi.

„Praznik je prilika za podsjećanje na sve žrtve i herojske podvige onih koji su u slavnoj jugoslovenskoj NOB donijeli slobodu Herceg Novom, za podsjećanje na sve koji su decenijama doprinosili i doprinose razvoju i napretku jednog od najljepših jadranskih bisera, po kome je Crna Gora prepoznatljiva kao atraktivna turistička destinacija”, navodi se u čestitki.

 Upravo Herceg Novi, kaže Đukanović, predstavlja primjer uspješne državne politike, fokusirane na razvoj visokokvalitetnog turizma.

“Strateški pravci daljeg razvoja zacrtani u prostornom planu opštine dobar su osnov za zajedničko djelovanje državnih organa, lokalne uprave, investitora i svih drugih subjekata, što uz odgovoran odnos prema prirodnim potencijalima i bogatom istorijskom i kulturnom nasljeđu otvara realne perspektive za bolji i kvalitetniji životni standard današnjih i generacija koje dolaze”, naveo je predsjednik I dodao:

“Uz benefite i od vanjskopolitičkih uspjeha države, članice NATO i lidera u pregovorima za članstvo u EU, realno je očekivati da Herceg Novi završetkom započetih projekata i privlačenjem novih investicija, kroz valorizaciju raspoloživih resursa, uspješno sanira posljedice pandemije COVID-19 i dinamizira svoj razvoj na dobro svojih građana i cijele Crne Gore.“

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније