Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

27. 10. 2020. 14:00   >>  14:03

JP MORSKO DOBRO

Nastavljena gradnja kamenog zida na šetalištu u Dobroti

Podgoričko preduzeće "Fides" nastavilo je danas radove na adaptaciji kamenog parapetnog zida uz šetalište u Dobroti.

Kako ističu u Javnom predzeću za upravljanje morskim dobrom, radovi se izvode u zaleđu Žute plaže na potezu od otvorenog bazena do mandraća u dužini od 160 metara.

"Postojeći kameni parapetni zid je ranije izgradilo JP Morsko dobro. Ovim poslom predviđen je njegov završetak postavljanjem štokovanih kamenih ploča cijelom dužinom zida. Slični radovi predviđeni su i na dijelu zida na lokalitetu Sopot u Risnu u dužini od 45 metra", navodi se u saopštenju JP morsko dobro.

Rok za završetak radova je 40 kalendarskih dana, dok vrijednost ove investicije iznosi 19.099 eura sa uračunatim PDV-om.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније