Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ PV Informer ]

27. 10. 2020. 13:53   >>  13:53

IZGUBIO SE U OKOLINI PLJEVALJA

Državljanina Turske pronašli vatrogasci i policija

Granična policija i pripadnici Službe zaštite i spašavanja opštine Pljevlja sinoć su izveli uspješnu akciju spašavanja turskog državljanina Dalmaza Mehmeta (70), koji se izgubio u rejonu sela Poblaće, u opštini Pljevlja, prenosi PV Informer.

Pljevljski vatrogasci su nešto posle 21 sat, poslije sagledanih kordinata dobijenih iz OKC-a ustanovili da se Mehmet nalazi na prostoru sela Poblaće. Oni su kontaktirali pripadnike službe Granične policije Pljevlja, od kojih su dobili informaciju da su nestalu osobu pronašli u zaseoku Burići.

Dolaskom na lice mjesta pripadnici Službe zaštite i spašavanja su preuzeli Mehmeta i transportovali ga do prostorija Hitne medicinske službe u Pljevljima.

Granična policija je utvrdila da se radi o osobi koja je predala zahtjev za azil u Podgorici i registrovana je u podgoričkom kampu, piše PV Informer.

Tokom transporta do Pljevalja on se osjećao dobro, iako je rekao da kod sebe posjeduje inzulin. Posle obrade u Hitnoj medicinskoj službi preuzeli su ga pripadnici Centra bezbjednosti Pljevlja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније