Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

31. 10. 2020. 12:30   >>  12:53

KASTRATOVIĆ

U Izmiru nije povrijeđen nijedan CG državljanin

Ambasador Crne Gore u Turskoj Periša Kastratović kazao je za Radio Crne Gore da u zemljotresu koji je juče pogodio Izmir nije povrijeđen, ni stradao nijedan crnogorski državljanin.

“Prema informacijama kojima mi raspolažemo na svu sreću nema povrijeđenih niti preminulih crnogorskih državljana”, naveo je Kastratović.

Dobili su kaže i informacije o našim studentima u Turskoj, od njih je jedna djevojka u Izmiru.

“Jedna studentkinja je u Izmiru, ja sam sa njom i lično razgovarao, ona je dobro i nalazi se na sigurnom”, naveo je Kastratović.

U snažnom zemljotresu koji je pogodio tursku egejsku obalu i sjeverni dio grčkog ostrva Samos stradalo je najmanje 27 ljudi, više od 800 je povrijeđeno, a spasilački timovi jutros nastavljaju da kopaju kroz betonske blokove i ruševine zgrada u potrazi za preživjelim.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније