Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

31. 10. 2020. 17:30   >>  17:28

ULOŽENO OKO 83.000 EURA

Moderan paviljon na dječjem odmaralištu na Veruši

Privedeni su kraju gotovo svi radovi na rekonstrukciji paviljona Veruša čiji je prizemni dio potpunom rekonstrukcijom pretvoren u moderne apartmane i sobe koje će korisnici usluga biti u prilici da koriste prvi put u višedecenijskoj istoriji rada odmarališta, poručili su iz PG Biroa.

''Radovi su obuhvatali kompletnu rekonstrukciju unutrašnjosti i spoljašnjosti pomenutog objekta, uključujući pripremne radove demontaže i rušenja, zatim zemljane radove, betonske i armiračke radove, kao i zidanje spoljašnjih i unutrašnjih zidova'', navode u saopštenju.

U objektu je, kako kažu, ugrađena nova vodovodna i kanalizaciona infrastruktura, elektroinstalacije jake i slabe struje, nova keramika, kao i unutrašnja stolarija i PVC bravarija na svim fasadnim otvorima.

Glavni grad Podgorica i JU Dječiji savez i ove godine su opredijelili značajna sredstva za unapređenje kvaliteta boravka djece u dječijem odmaralištu na Veruši.

''Radove su izvodile ekipe Agencije za stanovanje Glavnog grada, a njihova ukupna vrijednost iznosi oko 83.000 eura'', navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније