Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Radio Crne Gore ]

02. 11. 2020. 13:29   >>  13:29 2

IN MEMORIAM

Preminuo Filip Pejović, istaknuti član kolektiva RCG

Dugogodišnji član kolektiva Radija Crne Gore Filip Pejović preminuo je danas u Podgorici.

 

Pejović, kojeg pamtimo kao istaknutog člana Javnog servisa, a prije svega kao izuzetnog kolegu i čovjeka, svoj je radni angažman u Radiju Crne Gore započeo 1982. godine.

Tokom 37 godina rada u najstarijem crnogorskom elektronskom mediju, ostavio je izrazit profesionalni trag, uvodeći brojne inovacije u sve segmente tehnike, pri čemu je naročite radne rezultate ostvario obavljajući dužnost glavnog tehničara u centrali vodova Radija Crne Gore.

Filip Pejović biće sahranjen u Podgorici.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније