Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: rtcg.me ]

03. 11. 2020. 09:00 >> 09:00

BULATOVIĆ SAOPŠTIO

U Kolašinu bolja epidemiološka situacija

Predsjednik Opštine Kolašin Milosav Bulatović kazao je da je u tom gradu posljednjih dana bolja epidemiološka situacija, navodeći kako su i građani i službe bili odgovorni u cilju suzbijanja širenja bolesti.

Poštovanje mjera je, kako je rekao, najbolji način za borbu protiv bolesti, navodeći da je uvjeren da će situacija u toj opštini bitijoš bolja.

"Moguće da ima ljudi koji se nijesu javljali zbog tegoba, ali vjerujem da će shvatiti da je potrebno da svi budemo odgovorni kako bi izbjegli opasnost koja se nadvija nad nama", rekao je Bulatović.

Kad je riječ o turističkoj ponudi ona se, kako je rekao, kontinuirano unapređuje. Očekuje bolju sezonu i više sniježnih padavina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније