Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

16. 11. 2020. 18:37   >>  18:41 1

VLAHOVIĆ

"Nadležni hitno da zaustave posipanje otrova u Podgorici"

Direktor NVO Prijatelji životinja Podgorica, Dragoje Vlahović, pozvao je nadležne da hitno preuzmu sve mjere i zaustave trovanje životinja na ulicama Glavnog grada. Istakao je, da će ovoga puta odgovorni morati da snosi zakonske sankcije. Zahtijeva od gradskog preduzeća "Čistoća" da momentalno angažuje sve svoje terenske radnike, kako bi otrov sa javnih površina već koliko sjutra bio uklonjen.

''Nevladinoj organizaciji "Prijatelji životinja Podgorica" u prethodnom periodu se obratio veliki broj građana Podgorice, koji su uznemireni zbog masovnog posipanja otrova na javnim površinama u našem gradu, a sve sa ciljem trovanja pasa i mačaka. Kao rezultat ovog nepočinstva imamo veliki broj otrovanih i uginulih životinja'', kazao je Vlahović.

Pozvao je nadležne da hitno preduzmu sve mjere i zaustave trovanje životinja.

''Ko god da stoji iza ovog nepočinstva, upozoravamo ga da prestane sa tim, jer ne samo što na ovaj način dovodi u opasnost životinje, već i ljude, prevashodno djecu koja se igraju na javnim površinama, na kojima je otrov posut'', smatra on.

Naglasio je da kao i do sada, vrijeme će pokazati ko stoji iza svega, a da će ovoga puta taj neko morati da snosi zakonske sankcije.

''I na samom kraju, zahtijevamo od gradskog preduzeća "Čistoća" da momentalno angažuje sve svoje terenske radnike, kako bi otrov sa javnih površina već koliko sjutra bio uklonjen'', zaključio je Vlahović.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније