Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

20. 11. 2020. 15:37   >>  15:37

KOTOR

Novac za proslavu Dana opštine doniraju kovid bolnici

Svečana sjednica povodom 21. novembra, Dana opštine Kotor, ove godine se neće održati zbog složene zdravstvene situacije vezane za pandemiju koronavirusa.

"Sredstva planirana za programe i obilježavanje praznika u iznodu od 8.000 eura opredijeliće se Opštoj bolnici Kotor koja od nedavno, uslijed povećanog broja oboljelih, jednim dijelom funkcioniše kao COVID bolnica", saopšteno je iz Opštine Kotor.

Najavljeno je da će u subotu 21. novembra, predsjednik Opštine i predsjednik Skupštine, položiti vijence na spomenik u Risnu i Kotoru, i na taj način odati počast borcima Prve bokeljske I Druge dalmatinske brigade koji su svoje živote dali prije 76 godina u završnim bitkama za oslobođenje Kotora.

"Odlukom žirija, nagrada “21. Novembar “ dodjeljena je volonterskoj grupi “Kotorsko srce” koja je pri OO Crvenog Krsta Kotor, pokazala volontersko humanitarno djelovanje u period pandemije virusa COVID -19", saopšteno je iz kabineta predsjednika Opštine Kotor Vladimira Jokića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније