Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

21. 11. 2020. 10:28 >> 10:30
1

ČESTITKA BEČIĆA

''Budva zamajac sveukupnog razvoja Crne Gore''

Danas, sa ponosom ističemo da je Budva kao prijestonica crnogorskog turizma zamajac sveukupnog razvoja Crne Gore, naveo je predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, u čestitki predsjedniku Opštine Budva Marku Careviću, povodom Dana opštine Budva.

Istakao je da ovaj kosmopolitski centar sa otvorenim kulturnim scenama, prestižnim zabavnim i muzičkim festivalima, međunarodnim sportskim događajima čini svim Budvanima ugodno mjesto za život i kao takav predstavlja sigurnu i neponovljivu destinacija turistima iz regiona, Evrope i čitavog svijeta.

„Koristim priliku da Vam uputim srdačne čestitke povodom 22.novembra - Dana oslobođenja Budve, koji sa ponosom obilježavamo poštujući herojske podvige partizanskih odreda koji su svojom žrtvom izvojevali slobodu nad fašizmom i obezbijedili prosperitet budućim generacijama'', poručio je Bečić.

On je istakao da će lokalna uprava nesumnjivo doprinijeti daljem napretku grada te odlučnije nastaviti putem održivog razvoja i savjesnog gazdovanja resursima što je garancija uspješne budućnosti i visokog ekonomskog rasta.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније