Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

22. 11. 2020. 12:31 >> 12:39
4

ABAZOVIĆ

Vratiti Budvi kosmopolitski duh

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović čestitao je Dan opštine Budva 22. novembar rukovodstvu grada, Skupštini opštine Budva, svim odbornicima i građanima.

“Na dan kada je Budva oslobođena od fašizma u Drugom svjetskom ratu danas se prisjećamo žrtve onih koji su svoje živote dali za slobodu ovoga grada. Onih čija napregnuća i ideje i danas moramo baštiniti kao svijetle tačke naše istorije i temelje Budve ali i cijele Crne Gore a to su antifašističke vrijednosti”, poručio je Abazović.

On je kazao da Budvu treba nastaviti izgrađivati kao metropolu turizma naše zemlje, brižljivo voditi računa o njenom prostornom uređenju.

“Budva mora biti kosmopolitski grad u kojem dolaze ljudi sa svih merdijana i u kojem su svi rado dočekani. To je najveće bogatstvo Budve koje treba čuvati”, napomenuo je Abazović u čestitki.

On dodaje da se raduje svim novim projektima u ovom gradu i da vjeruje da će lokalna uprava za sve konstruktivne ideje i projekte imati podršku i u novoj Vladi.

“Neizmjerno smo dužni gradu koji čini okosnicu naše turističke privrede i naša briga prema njemu zadatak je svih dobronamjernih subjekata u društvu. Budvu treba trasirati stazama uspjeha”, poručio je Abazović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније