Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

23. 11. 2020. 13:55 >> 14:47

BOŽOVIĆ U KNJIZI ŽALOSTI

"Vječna slava i hvala za sve što si uradio za Srbiju''

Cijelog svog ovozemaljskog života si se spremao za to i smatrao da će Gospod uslušiti naše molitve i da ćeš nam uskoro biti novojavljeni sveti molitvenik pred Njegovim prijestolom svetionik Nebeske Srbije. Nek ti je vječna slava i hvala za sve što si uradio za Srbiju, njen narod, Crkvu i Državu, napisao je Ambasador Republike Srbije u Crnoj Gori, Vladimir Božović, u knjigu žalosti povodom smrti Patrijarha Irineja, koja je otvorena u Ambasadi Srbije u Crnoj Gori.

"Vaša Svetosti, dragi Oče, dragi naš Deda kako smo te zvali, mudri pastiru, neka ti Vaskrsli i dragi Gospod podari mir i rajsko naselje. Cijelog svog ovozemaljskog života si se spremao za to i smatrao da će Gospod uslušiti naše molitve i da ćeš nam uskoro biti novojavljeni sveti molitvenik pred Njegovim prijestolom svetionik Nebeske Srbije. Nek ti je vječna slava i hvala za za sve što si uradio za Srbiju, njen narod, Crkvu i Državu",  napisao je Božović.
 
''Takođe, pored velikog broja građana, koji su se upisali i još uvek se upisuju, i ambasadora, u Knjigu žalosti se upisalo i ostalo diplomatsko osoblje i zaposleni u Ambasadi Srbije'', navode iz Ambasade Srbije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније