Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

24. 11. 2020. 18:00 >> 18:02
9

KRIVOKAPIĆ

"Državni organi hitno da zaštite Abazovića"

Prijetnje Dritanu Abazoviću su prijetnje svemu normalnom i progresivnom u našoj zemlji, saopštio je večeras mandatar Zdravko Krivokapić. On je poručio da državni organi hitno treba da preduzmu sve mjere zaštite Abazovića, ali i ostalih građana Crne Gore.

"Crna Gora nikada više ne smije da bude država u kojoj su u pitanje dovedena osnovna ljudska prava", napisao je Krivokapić na Tviteru.


Izvršni direktor Građanskog pokreta URA Zoran Mikić danas je saopštio kako raspolažu informacijama prema kojima jedan regionalni kriminalni klan želi da ugrozi život lidera koalicije Crno na bijelo Dritana Abazovića.

Mikić je na vanrednoj konferenciji za novinare saopštio da je Abazović od izbora 30. avgusta imao više desetina prijetnji na društvenim mrežama i telefonom, ali i okupljanja ispred njegove porodične kuće u Ulcinju, zbog čega su tražili procjenu bezbjednosti lidera Ure.

Do današnjeg dana, kako je kazao, nijesu dobili odgovore od policije i ANB-a.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније