Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Mina ]

26. 11. 2020. 13:48 >> 14:05

VRIJEDNOST 1,7 HILJADA DOLARA

Rotari klub donirao medicinsku opremu kotorskoj bolnici

Rotari klub Kotor, nastavljajući saradnju sa firmom Profesional medic, donirao je kotorskoj Opštoj bolnici medicinsku opremu vrijednu 1,7 hiljada američkih dolara.

Iz Rotari kluba je saopšteno da donirana oprema uključuje pulsni oksimetar “tip finger”, CPAP uređaj i maske za CPAP.

Direktor Opšte bolnice u Kotoru Davor Kumburović zahvalio je donatorima i Rotari klubu koji su, kako je kazao, u vremenu složene epidemiološke situacije, još jednom nesebično izašli u susret sugrađanima.

"Kotorska bolnica ima izuzetnu privilegiju da u teškim vremenima koja je nametnula pandemija, kada svaka mala pomoć znači mnogo, ima prijatelje u Rotari klubu Kotor, koji su prepoznali potrebe naše ustanove za nabavkom medicinske opreme”, kazao je Kumburović.

Kako je naveo, obezbjeđenjem sredstava i nabavkom vrijedne medicinske opreme i aparata, Rotari Klub je omogućio viši nivo pružanja zdravstvenih usluga pacijentima iz Kotora, Tivta, Herceg Novog i dijela Budve.

Iz Rotari kluba poručili su da nastavljaju sa humanitarnim akcijama, osluškujući potrebe zajednice u vremenu velikih izazova i u saradnji sa njihovim sugrađanima Jovanom i Aleksandrom Roganovićem, koji su potvrdili da humanost nema granica.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније