Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

01. 12. 2020. 07:45   >>  07:52

U KCCG

Od danas ponovo radiološki pregledi

U Centru za radiološku dijagnostiku CRD Kliničkog centra Crne Gore od danas obavljaće se svi zakazani radiološki pregledi, s obzirom na to da je u Crnoj Gori zabilježen blagi pad broja inficiranih novim koronavirusom, saopštili su iz KCCG.

Podsjećaju da je u CRD-u tokom obustave redovnih ambulantnih pregleda obavljana dijagnostika, pored hitnih stanja i onkoloških pacijentata, i u svim slučajevima kada bi trenutno odlaganje pregleda uticalo na zdravstveno stanje pacijenata.

“Naglašavamo da je rad svih organizacionih jedinica, pa samim tim i CRD-u, organizovan uz poštovanje preporučenih epidemioloških mjera koje obuhvataju obavezno nošenje zaštitne maske, dezinfekciju ruku i fizičku distancu pri ulasku u KCCG. Još jednom apelujemo na pacijente da se pridržavaju preventivnih mjera, da imaju razumijevanja i da sarađuju sa medicinskim osobljem”, poručuju iz Kliničkog centra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније