Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

06. 12. 2020. 15:04 >> 15:05

PROJEKAT TRI OPŠTINE

Završeno asfaltiranje puta Komani - Bajramovica

Izgradnja novog puta Komani - Bajramovica, dužine, 6,5 kilometara koji će povezivati tri opštine, Podgoricu, Cetinje i Danilovgrad je pri kraju, a gradilište su danas obišli čelnici pomenitih opština sa saradnicima i direktorom Uprave javnih radova.

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković, kazao je da je urađena velika stvar za stanovnike ove tri opštine.

"Novi put dužine 6,5 kilometara povezivaće dio Katunske nahije koji pripada glavnom gradu sa srcem stare Crne Gore, odnosno Barjamovicom, Velestovom i Čevom“, istakao je Vuković naglašavajući da je ova investicija vrijedna gotovo 400.000 eura.

On je naglasio da je riječ o projektu koji, osim fukncionalnog, ima i simbolički značaj i uputio zahvalnost Vojsci Crne Gore, odnosno inženjerskoj četi, koja je vrijedno radila godinu dana, na nepristupačnom terenu, probijajući ovu trasu i taj posao uradila izvanredno.

"Uprava javnih radova je u značajnoj mjeri finansirala izvođenje radova na ovoj trasi i bila tu da podrži ovakve naše napore, tako da, zahvalnost dugujemo direktoru Rešadu Nuhodžiću, kao i mojim uvaženim kolegama, predsjednici Opštine Danilovgra Zorici Kovačević i gradonačelniku Prijestonice Aleksandru Kašćelanu“, saopštio je Vuković.

On je istakao da su svi skupa timski djelovali i dali neophodnu logistička podršku, kako bi se ova insvesticija realizovala u što kraćem roku i na kraju, uputio čestitke kolegama iz privrednog društva "Putevi“ koji su tu finalnu fazu, odnosno fazu asfaltiranja, uradili na izuzetno kvalitetan način.

Kašćelan je izrazio zadovoljstvo što se konačno ispunila vjekovna želja svih sugrađana i stanovnika Katunske nahije koja se na ovaj način povezala sa Komanima.

"Našim sugrađanima i mještanima ovih krajeva omogućiće lakši pristupi Danilovgradu i Podgorici, a posebnu zahvalnost dugujemo Vojsci Crne Gore i bivšem ministru Predragu Boškoviću, koji nam je izašao u susret kako bi završili jedan vrijedan i značajan projekat za sve tri opštine“, zaključio je Kašćelan.

Predsjednika Opštine Danilovgrad Zorica Kovačević istakla je da je veoma ponosna što je dio ovog projekta.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније