Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

23. 12. 2020. 06:42 >> 06:42

KCCG

Abdić podnio ostavku, Brnović direktor Urgentnog

Direktor Urgentnog centra Nermin Abdić u petak je podnio ostavku na tu funkciju. Na njegovo mjesto je imenovan internista Nebojša Brnović, saznaje CdM.

Abdić je na mjestu direktora Urgentnog centra proveo četiri godine, od decembra 2016.

Podsjetimo, CdM je juče objavio da je novoizabrana direktorica Kliničkog centra Ljiljana Radulović sa mjesta medicinskog direktora KC smijenila Marinu Ratković.

Ljiljana Radulović je za direktoricu Kliničkog centra imenovana 17.decembra, kada je dužnosti razriješena tadašnja vd direktora Danijela Raonić.

Nakon formiranja nove Vlade i izbora Jelene Borovinić Bojović za ministarku zdravlja, uslijedile su promjene na čelu Instituta za javno zdravlje, gdje je ostavku na mjesto direkrora ostavku podnio Boban Mugoša, na čije mjesto je izabran epidemiololog IJZ Igor Galić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније