Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

25. 12. 2020. 08:50 >> 13:52
3

SRUŠEN MOST

Povrijeđeni radnici u Rožajama stabilno

Zdravstveno stanje trojice radnika koji su juče teško povrijeđeni tokom urušavanja konstrukcije mosta u Rožajama, jutros je stabilno, javlja reporterka TVCG. Ona je za Jutarnji Program Javnog servisa kazala i da je materijalna šteta ogromna.

Više radnika bosanske firme "Euroasfalt" iz Rožaja povrijeđeno je juče kada se urušio most u izgradnji na novoj zaobilaznici oko Rožaja.

Jedan od lakše povrijeđenih radnika kazao je novinarki TVCG da je prizor rušenja mosta bio zastrašujuć. Ljudi su bili zatrpani masivnim djelovima konstrukcije. U trenutku nesreće, na tom dijelu gradilišta bilo je 10 radnika.

Radnici koji su pukom srećom izbjegli povrede pritekli su kolegama u pomoć. Hitna pomoć je odmah intervenisala.

Odmah su reagovali i pripadnici rožajskog Odjeljenja bezbjednosti. Načelnik Ernest Redžović je kazao da se intenzivno radi na prikupljanju informacija i da su obavili nekoliko razgovora sa odgovornim osobama kako bi utvrdili odgovornost za taj događaj.

Uviđaj je obavljen oko 15 sati, odmah nakon nezgode.

Izvođač radova je firma Euroasfalt iz BiH. Angažovano je i više podizvođača.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније