Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

26. 12. 2020. 08:05 >> 08:20

BOŽOVIĆ

Vozovi će saobraćati od ponedjeljka do petka

PR -a Željezničkog prevoza Ana Božović saopštila je, za Jutarnji program TVCG, da su sve mjere donešene uslijed korone, uticale i na poslovanje Željeznice. Ona je istakla da će vozovi, u skladu sa mjerama koje su na snazi, saobraćati radnim danima, od ponedeljka do petka, po važećem redu vožnje.

 

"Imajući u vidu nove mjere uslijed zabrane međugradskog prevoza vikendom, ne saobraćaju vozovi. Radnim danima od ponedeljka do petka željeznički saobraćaj će se odvijati po važećem redu vožnje, a sve informacije mogu se dobiti na naše brojeve telefona i na našem sajtu", istakla je ona.

Pandemija je svima donijela novu realnost, to se odrazilo i na sama putovanja pa tako i na željeznički saobraćaj.

"Samo poslovanje je oslabljeno, jer su sve te korona okolnosti uticale i na nas. Turistička sezona koja je daleko lošija nego prethodna, mnogo ispod nivoa. Npr u septembru i oktobru mi smo prevezli 50% putnika manje nego prošle godine, ali su vozovi u istom tom periodu i prošli 50% manje kilometara u odnosu na prošlu godimu. Očekujemo da poslovanje bude još i lošije, s obzirom na sve mjere i obustave koje su na snazi", zaključila je Božović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније