Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

31. 12. 2020. 14:40 >> 14:40

NAKON ZEMLJOTRESA

Pomoć Hrvatskoj iz Crne Gore

Pomoć Hrvatskoj stiže i iz Crne Gore - donacije su uputili Centralna banka Crne Gore (CBCG) i Opština Bar.

Od CBCG 5.000 eura

Centralna banka Crne Gore (CBCG) uplatiće 5.000 eura na račun Crvenog krsta Crne Gore otvorio za pomoć Hrvatskoj nakon zemljotresa.

"Centralna banka Crne Gore (CBCG) iskreno saosjeća sa građanima susjedne Hrvatske, koju je zadesila velika tragedija uzrokovana razornim zemljotresom koji je pogodio ovu zemlju. U znak solidarnosti sa ugroženim stanovništvom Hrvatske i sa željom da pomogne u saniranju posljedica tragičnog događaja, Centralna banka Crne Gore uplatiće iznos od 5.000 eura na račun koji je Crveni krst Crne Gore otvorio za ovu namjenu", kazali su iz CBCG.

Od Opštine Bar 5.000 eura

Opština Bar u izrazu solidarnosti sa građanima Hrvatske namijenila je 5.000 eura pomoći za područja pogođena razornim zemljotresom koji je pogodio nekoliko hrvatskih gradova. Sredstva će biti uplaćena na žiro račun Crvenog krsta Crne Gora koji je posebno aktiviran za ovu namjenu.

"U ime svih građana Bara, Opština upućuje duboko saučešće porodicama nastradalih i iskrene želje za što brži oporavak povrijeđenih, kao i saosjećanje sa ljudima koji su u zemljotresima ostali bez svojih domova. Prisjećajući se solidarnosti koja je davne 1979. godine pristizala Baru iz raznih krajeva tadašnje Jugoslavije i regiona, ovo je skroman doprinos našim susjedima, u nadi da će posljedice snažnog zemljotresa biti što prije otklonjene", piše u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније