Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

06. 01. 2021. 17:25 >> 17:55
21

ABAZOVIĆ PORUČIO

Svi moraju biti jednaki pred zakonom, pa i Mićunović

Potpredsjendik Vlade Dritan Abazović čestitao je direktorima i svim pripadnicima Uprave policije i ANB-a na profesionalno obavljenim zadacima. On je poručio da su mir i sigurnost preduslov svakog napretka, a svi građani, kako je kazao, moraju biti jednaki pred zakonom. To, kako je dodao, važi i za Branislava Mićunovića.

"Kada preskočimo ograde u našim glavama, bićemo jako uspješna držana", poručio je Abazović na svojoj Fejsbuk stranici.

On je dodao da mu je žao što pripadnici Uprave policije i ANB-a nijesu Badnji dan proveli sa svojim porodicama, već su bili na radnim mjestima.

"Mir i sigurnost preduslov su svakog napretka, a svi građani moraju biti jednaki pred zakonom. To važi i za gospodina Branislava Mićunovića i aktivnosti policije nemaju nikakve veze sa njegovim vjerskim, nacionalnim ili političkim opredjeljenjem, već sa Ustavom i zakonima ove zemlje", naveo je Abazović na Fejsbuku.

On je svim pravoslavnim vjernicima poželio srećan Božić, uz želju "da nas u budućnosti sve više toga spaja, a sve manje toga dijeli".

"Neka blagdani podare radost svakoj porodici u Crnoj Gori! Najveće ograde su zapravo u našim glavama. Kada njih jednom preskočimo, bićemo jako uspješna država. Takvu budućnost dugujemo Crnoj Gori!", poručio je Abazović.

Пратите нас на

Коментари21

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније