Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

14. 01. 2021. 14:05 >> 14:06

ZA LIJEČENJE

Jednogodišnjoj djevojčici neophodna pomoć

Jednogodišnjoj djevojčici Nataliji Ljumović, je po rođenju dijagnostifikovana hipotonija i perinatalna asfiksija koja podrazumijeva slabost mišića i nemogućnost samostalnog razvijanja i pravilne ishrane. Iz Fondacije ''Budi human'', kazali su da su Nataliji neophodni medikamenti koji u Crnoj Gori nisu dostupni. Zato, pozivaju sve humane i ljude dobre volje da pomognu kako bi jednogodišnja djevojčica iz ove borbe izašla kao pobjednik.

''Jednogodišnja djevojčica, Natalija Ljumović, od prvog dana morala je da bude borac. Sa samo jednom godinom, ona zadaje lekciju hrabrosti'', navode iz Fondacije.

Ali, kako kažu, hipotonija i perinatalna asfiksija koja joj je dijagnostifikovana po rođenu, koja podrazumijeva slabost mišića i nemogućnost samostalnog razvijanja i pravilne ishrane, Nataliji otežava djetinjstvo koje bi trebalo da bude bezbrižno.

Poručuju da su malenoj heroini neophodni medikamenti koji u Crnoj Gori nisu dostupni kako bi imala snage da iz borbe za prve osmijehe, korake i riječi izađe kao pobjednik.

Zato, Fondacija Budi human poziva sve da Nataliji pomognemo putem SMS donacija upisom broja 35 na 14543, kao i uplatama na žiro račun 520-41930-94, ili na devizni račun 520042000001515152, IBAN: ME25520042000001515152.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније