Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

15. 01. 2021. 12:15 >> 12:23

BOLUJE OD CEREBRALNE PARALIZE

Djevojčici Dili neophodna pomoć u liječenju

Četvorogodišnja djevojčica Dila koja boluje od cerebralne paralize, mora da sprovodi tretmane van Crne Gore, koji bi joj omogućili da postane pokretnija i samostalnija. Zbog toga, iz Fondacije ''Budi human'' mole sve ljude dobre volje da daju svoj doprinos i pomognu Dili u njenoj životnoj borbi.

''Dila Ljuca je divna četvorogodišnja djevojčica koja toplim pogledom i iskrenim dječjim osmijehom osvaja. Veoma je društvena i vesela, komunikativna i, kao i svako dijete, voli cijeli svijet. Sada je na nas došao red da pokažemo da nije sama i da, pored njenih roditelja, braće i sestara koji joj pružaju bezuslovnu ljubav, ima i sve nas koji ćemo joj pomoći u njenoj životnoj borbi'', kazali su iz Fondacije.

Zbog cerebralne paralize koja joj je dijagnostifikovana, Dila mora da sprovodi tretmane van Crne Gore, koji bi joj omogućili da postane pokretnija i samostalnija.

Pomozimo Dili da osmijehom pobijedi u svojoj borbi, pošaljimo 38 na 14543, a uplate se mogu vršiti i preko žiro 520-41933-85, illi deviznog računa 520042000001515443, IBAN: ME25520042000001515443.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније