Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

16. 01. 2021. 21:16   >>  21:21

JEDNOJ OSOBI POZLILO

Gorjela kuća u Piperima

Podgorički vatrogasci gasili su danas požar koji je zahvatio porodičnu kuću u mjestu Gornje Mrke-Blizna u Piperima.

"Na lice mjesta upućene su dvije ekipe koje su dolaskom zatekle požar na kući koja je naseljena sa više porodica. Naime, radi se o zajedničkoj kući pod istim krovom", kazali su iz Službe zaštite i spašavanja.

Kako su naveli, vatra je uništila krovnu konstrukciju na čitavoj kući dok je drugi objekat koji je takodje zahvaćen požarom manje oštećen.

"Usljed ovog požara došlo je do velike zadimljenosti gdje se jednom od mještana zbog udisanja dima zatražila intervencija Hitne medicinske pomoći", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније