Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvpr: Dnevne novine ]

19. 01. 2021. 06:29   >>  06:29 3

BROJ NIJE KONAČAN

Osam kandidata za direktora Uprave policije

Na konkurs za direktora Uprave policije, koji je juče zvanično završen, prijavilo se osam kandidata.

Međutim, ova brojka možda i nije konačna jer su kandidati imali pravo da se prijave i putem pošte, tako da će se konačan broj znati za nekoliko dana, pišu Dnevne novine.

Osim šefa Specijalnog policijskog odjeljenja Dragana Radonjića, konkurisali su i advokat Dražen Medojević, šef Operativno-komunikacionog centra Uprave policije Dragan Klikovac, Zoran Brđanin, Vojo Laković, Peđa Tanjević, Zoran Braunović i Vladan Drecun.

Podsjetimo, javni konkurs za izbor direktora Uprave policije raspisan je 28. decembra 2020. i trajao je dvadeset dana.

Konkursom je predviđeno da je neophodan uslov za kandidate, pored opštih uslova propisanih zakonom, i najmanje 15 godina radnog iskustva na po slovima sa visokom stručnom spremom, od čega najmanje pet godina na rukovodećim radnim mjestima u policiji, sudu, državnom tužilaštvu ili Agenciji za nacionalnu bezbjednost.

Direktora Uprave policije, na osnovu javnog konkursa, imenuje Vlada Crne Gore, na predlog ministra unutrašnjih poslova.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније