Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

27. 01. 2021. 14:43   >>  14:44 1

KRIVOKAPIĆ - URBAN

Saradnja sa Češkom u oblasti ekonomije prioritet

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić, dočekao je danas ambasadora Češke u Crnoj Gori, Karela Urbana. Krivokapić je zahvalio Češkoj na pomoći koju je pružila u borbi protiv epidemije COVID-19, te naglasio da bi trebalo unaprijediti ekonomsku saradnju, posebno u oblasti turizma.

Krivokapić je kazao da se nada da će vakcina protiv koronavirusa ohrabiti češke turiste da dođu u što većem broju u Crnu Goru.

Kako se navodi u saopštenju iz Kabineta premijera, sagovornici su saglasni da je saradnja u oblasti ekonomije jedan od prioriteta.

Krivokapić je poručio da je članstvo u EU prioritet ove Vlade, naglasivši da će intezivno raditi na vladavini prava.

Ambasador Urban naglasio da je neophodno raditi na jačanju institucija, što je jedan od preduslova za članstvo u EU. On je poručio i da će Češka pružiti punu podršku Crnoj Gori na tom putu.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније