Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

28. 01. 2021. 09:48 >> 10:32
15

POSJETA SRBIJI

Šćekić sa gradonačelnicima Beograda i Banja Luke

Predsjednik opštine Berane Dragoslav Šćekić sastao se sa gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojičićem u prestonici Srbije, gdje boravi na poziv predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i gradonačelnika, a povodom otkrivanja Savskog trga.

Kako obavještavaju iz Opštine Berane, Šćekić se sastao u Beogradu i sa gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem.

Trg je, inače, otvoren na praznik Svetog Save, na platou ispred nekadašnje Željezničke stanice.

"Predsjednik Šćekić je zajedno sa gradonačelnicima posjetio Hram Svetog Save na Vračaru, gdje ih je dočekao vladika Stefan, starešina Hrama. Delegacija je posjetila i mjesto gdje je sahranjen patrijarh srpski Irinej. Nakon toga su se, u zgradi Geozavoda (Beogradska zadruga) u Savamali, gdje je sada preduzeće 'Beograd na vodi', upoznali sa istoimenim projektom. Sastancima je prisustvovao šef Biroa za odnose sa javnošću Opštine Berane Nikola Urošević", navodi se u saopštenju.

Kako podsjećaju, spomenik Stefanu Nemanji, velikom županu Raške i rodonačelniku vladarske dinastije Nemanjića Stefanu Nemanji, otkrio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na svečanosti koja je održana sinoć u Beogradu.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније