Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

01. 02. 2021. 12:43   >>  12:43 1

U AKCIJI NVO "BUDI HUMAN"

Oprema vaterpolista na aukciji, novac za liječenje djece

Vaterpolo Savez Crne Gore, zajedno sa reprezentativcima, priključili su se akciji fondacije "Budi human" i u cilju što efikasnijeg prikupljanja novca za djecu koja su korisnici Fondacije, a koja čekaju na liječenje, odlučili da doniraju reprezentativnu opremu za nagradnu igru putem Fejsbuk grupe "Aukcije humanosti – Fondacija Budi human“.

Na toj stranici će se, kako obavještavaju iz Fondacije, naći potpisane kapice, lopte, dresovi i još mnogo toga.

"Na pomenutoj grupi održavaće se nagradne igre, a uslovi su da se, svako ko želi da učestvuje i osvoji neki komad opreme sa potpisima naših šampiona, učlani u grupu 'Aukcije humanosti – Fondacija Budi human', pošalje makar jednu SMS poruku sadržine 1 na 14543 ukoliko želi da donira za Opšti račun, ili 12, 17, 25, 34,35, 36, 37, 38 za nekog od mališana i dokaz o poslatim porukama u vidu 'screenshota' dostavi u komentaru objave i taguje tri prijatelja, koji bi takođe učestvovali. Time ćemo, svi zajedno, pokrenuti neraskidiv lanac humanosti, pomoći onima kojima je najpotrebnije, ali i obezbijediti šansu za osvajanje neke od nagrada koje nemaju cijenu", naglasili su u Fonadaciji.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније