Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

07. 11. 2013. 10:12 >> 10:12
4

NACIONALNE PENZIJE

Liberali traže referendum

Liberalna partija Crne Gore počeće sjutra akciju prikupljanje potpisa za peticiju kojom će tražiti raspisivanje referenduma na kojem bi se odlučivalo da se majkama koje su rodile troje i više djece i sa najmanje 15 godina radnog staža obezbijedi pravo na nacionalnu penziju.

 

Iz LP je saopšteno da bi referendumsko pitanje glasilo „Da li ste za to  da majke koje su rodile troje i više đece i sa najmanje 15 godina radnog staža imaju pravo na nacionalnu penziju? ”.

„Potpisivanje peticije kreće sa Cetinja koje je oduvijek bilo kulturni, duhovni  i istorijski centar Crne Gore. Davanje podrške održavanju referenduma biće organizovano na više lokacija na Cetinju, kao i u kancelarijama OOLP Cetinje u ulici  Njegoševoj br. 32. Peticiju je potpisom od petka moguće podržati i u Petnjici u kancelarijama OOLP Petnjica. Od poneđeljka 11. novemba peticija se može potpisati u svim kancelarijama opštinskih odbora Liberalne partije“, navodi se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније