Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Autor: Portal RTCG ]

04. 02. 2021. 07:24 >> 07:55
2

RAŽNATOVIĆ ZA TVCG

O šteti na Rijeci Crnojevića kad se voda povuče

Predsjednik Mjesne zajednice Rijeka Crnojevića Nebojša Ražnatović kazao je da će o šteti na tom području usljed poplava moći da se govori tek kad se voda povuče.


On je u Jutarnjem programu TVCG rekao da kad god se priča o poplavama i šteti, uvijek se počinje od priče da je voda ušla u restorane. Ne smiju se, međutim, zaboraviti porodične kuće.

"Mi smo govorili kako smo spremni za poplave, mobilijar se popne na gornje spratove. Ali šta kad voda stoji u kući 20 dana. O šteti možemo da pričamo pošto prođu poplave, a čini mi se da ćemo na to da pričekamo", rekao je Ražnatović.

Svi, kaže, očekuju da poplava potraje nekoliko dana, pa da se voda povuče.

"Ali za ovoliku količinu vode najmanje je potrebno 20 dana, mjesec dana, ako ne bude padavina. Ako bude, vidjećemo", rekao je Ražnatović.

Napominju da imaju dobru saradnju sa Prijestonicom, te da su svakodnevnoj komunikaciji sa gradonačelnikom Aleksandrom Kašćelanom, te Slulžbom zaštite i spašavanja.

Kaže da je ljudima zanimljiva Rijeka Crnojevića pod vodom: "Oni dođu, slikaju, uživaju u pogledima, a nama je muka od svega ovoga što gledamo".

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније